Ni Čović, ni Škundrić! Dragan Džajić predsjednik Zvezde?!

Prema pisanju "Večernjih novosti", nekadašnji prvi čuvek crveno-belih mogao bi da do sledeće nedelje postane zvanični kandidat na klupskim predsedničkim izborima. Najveću legendu kluba već podržali navijači, zaposleni, bivši igrači...

Fudbal 03.10.2015 | 14:40
Ni Čović, ni Škundrić! Dragan Džajić predsjednik Zvezde?!

Da li će nekadašnji predsednik i direktor treći put stati na čelo Zvezde? Ima onih koji konkretno rade na tome!

"Dragan Džajić mogao bi da do 6. oktobra postane zvanični kandidat za novog predsednika Crvene zvezde. I to na predlog legendi kluba, zaposlenih i dela navijača koji žele na čelu počasnog predsednika, a za dan su već skupili preko 200 potpisa članova kluba koji imaju pravo glasa na izborima 11. oktobra", otkrivaju "Večernje novosti".

Isti izvor konstatuje da je tri dana pre isteka poslednjeg roka za podnošenje kandidature, sve izvesnije da će Džajić biti zvanični kandidat da nasledi Svetozara Mijailovića.

"... Ne bi trebalo da bude problema da se sakupi potrebnih 500 potpisa aktivnih članova. Da li će biti i jedini (kandidat), videćemo u utorak, kada istekne rok", takođe je navedeno, uz ogradu da se zaista još svašta može desiti kada su u pitanju izbori u Ljutice Bogdana.

Kao prvi favorit i dalje figurira prvi čovek sportskog društva Petar Škundrić, status Nebojše Čovića je i dalje neizvestan... Međutim, prema pisanju Novosti Dragan Džajić bi do 6.oktobra mogao da postane zvaničan kandidat za novog predsednika Crvene zvezde.

Za ovu opciju se zalažu legende, zaposleni i deo navijača koji su za dan skupili preko 200 potpisa članova kluba koji imaju pravo glasa na izborima 11.oktobra. Dugogodišnji direktor i u dva navrata predsednik crveno-belih poslednjih dana često boravi u Ljutice Bogdana što su neki protumačili kao nagoveštaj da je Džaja spreman da ponovo sedne u fotelju prvog čoveka kluba.

Zvezdu je napustio u maju 2014.godine posle gubitka evropske licence, a nezvanično se može čuti da su iza Dragana Džajića stali moćnu ulagači iz Francuske i Švajcarske. Nema sumnje da bi ovakav rasplet podržali navijači Crvene zvezde, te da u slučaju da se kandiduje Džajić ne bi imao rivala na izborima u klubu sa kojim je osvojio 37 trofeja

Kako bilo rasplet je blizu...

Komentari / 0

Ostavite komentar