Албанци спремају крваву освету

Њихове службе безбедности препуне су припадника Сигуримија, који ће желети да се реванширају за губитке код Кошара 1999, каже Марко Ницовић.

Регион 03.10.2015 | 21:49
Албанци спремају крваву освету

Марко Ницовић, некадашњи високи безбедњак, очекује серију провокација од стране Албанаца пред утакмицу и на утакмици против Србије 8. октобра у Елбасану (20.45).

Бивши начелник београдске полиције тврди да Албанија као држава нема капацитет да добро обезбеди утакмицу јер има проблем с високообразованим кадровима. По њему, премијер Александар Вучић биће главна мета терориста.

Сигурно ће бити провокација! Ту се више не ради о спортском већ о политичком догађају. Албанци су то показали још у Београду, где их фудбал уопште није интересовао. Ако направе неки инцидент, биће то велика мрља за њих као државу, јер су упозорени са разних страна да проблема не сме да буде. Тврдим да они немају капацитет да обезбеде ову утакмицу између две репрезентације, а то је меч максималног, не високог ризика. Тих 1.500 полицајаца о којима причају није довољно. Поуздано знам да врх албанске државе нема контролу над свим полицијско-безбедносним структурама - прича Марко Ницовић и наставља:

Албанија је држава која има најмањи број високообразованих људи у безбедносним структурама. Не треба заборавити да у њиховим службама безбедности и даље раде људи из бившег Сигуримија, то јест они који су обучавали терористе с Косова и Метохије 1999. године.

Председник ФСС Томислав Караџић најавио је да ће на утакмицу у Елбасан путовати Александар Вучић. Управо је српски премијер јуче био главна тема у свим албанским медијима, како у Приштини, тако и у Тирани.

ВУЧИЋ ДА СЕ ЧУВА

Наши безбедњаци морају да буду максимално опрезни. Свака част Вучићу, показао је храброст, али треба да зна да се излаже огромном ризику - истом оном који га је снашао у Босни, када су у Сребреници хтели да га убију.

Многи Албанци његов долазак сматрају за провокацију, као гурање прста у око. Њима Вучићева храброст много смета. Не треба заборавити како је Еди Рама провоцирао у Србији говорећи да Космет није Србија. Ни њему не прија Вучићево присуство, исто као и безбедносним службама те земље.

ВУЧИЋ: РАМА ЈЕ ЗВАО И ТАЧИЈА

Српски премијер Александар Вучић изјавио је да још није одлучио да ли ће присуствовати утакмици.

Нисам још донео одлуку зато што сам се договорио са Едијом Рамом да идем тамо, а сада видим да зове и Хашима Тачија. Не смета ми да Тачи долази на неке политичке скупове, али ово... Нисам забринут за своју безбедност у Албанији, бринем за фудбалере и за њих шаљем обезбеђење из Србије - казао је Вучић.

Извор: Курир

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Искрено

03.10.2015 06:34

Засто ти неки тзв аналитицари дизу преко портала тензије. Курир је један портал који од мухе написе медвједа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре искрено

03.10.2015 07:03

Свака част за коментар.

Name

Алан Форд

03.10.2015 09:01

Ма дајте молим вас, ко још нормалан чита Курир. Тачније Курир чита само онај ко не мисли својом главом. Цијела редакција се увукла великом вођи у доњи наставак леђа. Ни ципеле им се не виде. А о објективности Курира не вриједи трошити ријечи. Исто као наша РТРС.

Name

Косовоје Србија

03.10.2015 07:13

Албанци нису на Космету, него Сиптари арнаути који могу само у Албанију да се оцисти Света српска земља Косово и Метохијаје стара Србија. Они немају ста висе цекати него могу тамо одакле су досли, а то су била цобанска сиптарска племена која су досли на Косово и Метохију под власцу Сиптара, комуниста, фасиста попут Азема Власија и терористе Тација, цији су корени православног Србина који сада глуми неког демократу да би прикрио злоцине поцињене над Србима и сведоцима који имају ваљане доказе за те његове злоцине и геноцид над српским и ромским народом. Косово је срце Србије. Нема ста да трази ни аутономију само мозе имат Мјесну Заједницу Резолуција 1244 говори све, да је Косово и Метохија неотудјиви део Србије, тј. Косово је Србија. Србија до Токија, Кине, Русије и Индије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре . Косово

03.10.2015 08:04

Питај политицаре да ли они дијеле твоје мисљење?

Name

Пишите ћирилицом

03.10.2015 07:22

Ја сам за овог полицајца чуо тек кад је отјеран с посла. Иако је медијски активан, а и то је његов посао, у пракси се нису баш показала тачна његова стручна гатања. Наравно треба овдје бити доста опрезан, али нису људи у Савезу аматери, па да се и томе не надају, јер Шиптари су медијски попраћени и заштићени од бештијалне америчке самовлдајуће болести да добро знају шта раде. Ови Шиптари ће горе проћи од наших потурица, јер такви су потрошна роба владарске каубојштине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

03.10.2015 09:24

Латиница је једноставнија и боља.

Name

Мрзим Босну

03.10.2015 10:05

Глупи муслиман а не Крајшник.

Name

Краишник

04.10.2015 06:34

Крајишника има и Бошњака и Хрвата.

Name

Мегдан

03.10.2015 07:46

Лијепи страх

ОДГОВОРИТЕ
Name

зито

03.10.2015 08:15

Мене је страх , како је твоје право име и презиме , храбри јуначе ?

Name

б.лука

03.10.2015 07:54

Ницовиц је вец овом глупом изјавом испровоциро Албанце, да нема ста друго оцекивати него инциденте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

03.10.2015 09:36

Највећи пораз Србија че доживјети да не буде ниједног инцидента. Мада сумњам јер Вучко свјесно иде да испровоцира инцидент, како би Србија испала мирољубива земља. Зато апелујем на Албанце да утакмица буде у границама фер плеја. Иначе че Српски медији опет писати да је покушан атентат на Вучића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не иди!

04.10.2015 08:28

Вуцицу не иди! Требате ви јос Србији и српском народу.

Name

Гаврило Принцип

05.10.2015 02:25

Арнаути опет лају!

ОДГОВОРИТЕ