Анђушић чека праву понуду...

Нисам још разговарао са људима из Партизана..."Било је неколико понуда, али нису ми биле интересантне, па сам их одбио. Е сада чекам праву понуду, па да видим где ћу и шта ћу".

Кошарка 03.10.2015 | 09:40
Анђушић чека праву понуду...

У мору нових, младих лица било је и неколико старих, а једно од њих је и повремени репрезентативац Србије Данило Анђушић. Како сам каже - ту је да би тренирао са црно-белима и ништа више. За сада...
"Лепо је вратити се у Партизан, на место успеха. Захвалио бих се тренеру Божићу и тиму што су ми дозволили да тренирам са њима, да ми помогну, а и ја њима, ако могу на неки начин да помогнем. Задовољан сам што сам поново овде, али наглашавам - само тренирам са Партизаном", рекао је добро расположени Анђушић.

На питање да ли би сарадња ускоро могла да се озваничи некадашњи шутер црно-белих рекао је:

"Нисмо ништа причали о томе, само тренирам са клубом за сада", поручио је Анђушић, али убрзо је уследила новинарска констатација да је тако и Лука Богдановић прошле сезоне дошао само да тренира, па је остао пола сезоне у Хумској. Одговор је био брз.
"Не знам за сада ништа, искрено. Понављам, нисмо још ништа ни причали на ту тему. Ја сам позвао Петра Божића као тренера Партизана и некадашњег саиграча и упитао га да ли бих могао да се прикључим екипи. Али, за сада је све само на томе".

Како сам каже - већ је имао неколико понуда из иностранства.
"Било је неколико понуда, али нису ми биле интересантне, па сам их одбио. Е сада чекам праву понуду, па да видим где ћу и шта ћу".

Партизан је кренуо у нове путешествије са талентованим тренером и изузетно младим, надареним кошаркашима. У групи мање познатих играча Анђушић је већ пронашао неколико играча који би могли да одушеве, али и посебне речи хвале имао је за новог капитена - Вању Маринковића...
"Има доста талентованих клинаца који ће засигурно постати добри играчи. Било би глупо с моје стране када бих издвајао неког, али ако баш морам онда је то Вања Маринковић. Он је један велики таленат и ја сам сигуран да ће израсти у правог, квалитетног кошаркаша. Неће бити лако ове сезоне, али верујем да уз прави рад са стручним штабом и тренером Божићем, ставом који има и искуством, играчким и тренерским, могу да напредују и направе резултат. Сада не могу да кажем какав ће тај резултат бити, јер требало би сви да имају стрпљења за овај млади тим, који може да направи праве и велике ствари", закључио је Анђушић.

Коментари / 0

Оставите коментар