Anđušić čeka pravu ponudu...

Nisam još razgovarao sa ljudima iz Partizana..."Bilo je nekoliko ponuda, ali nisu mi bile interesantne, pa sam ih odbio. E sada čekam pravu ponudu, pa da vidim gde ću i šta ću".

Košarka 03.10.2015 | 09:40
Anđušić čeka pravu ponudu...

U moru novih, mladih lica bilo je i nekoliko starih, a jedno od njih je i povremeni reprezentativac Srbije Danilo Anđušić. Kako sam kaže - tu je da bi trenirao sa crno-belima i ništa više. Za sada...
"Lepo je vratiti se u Partizan, na mesto uspeha. Zahvalio bih se treneru Božiću i timu što su mi dozvolili da treniram sa njima, da mi pomognu, a i ja njima, ako mogu na neki način da pomognem. Zadovoljan sam što sam ponovo ovde, ali naglašavam - samo treniram sa Partizanom", rekao je dobro raspoloženi Anđušić.

Na pitanje da li bi saradnja uskoro mogla da se ozvaniči nekadašnji šuter crno-belih rekao je:

"Nismo ništa pričali o tome, samo treniram sa klubom za sada", poručio je Anđušić, ali ubrzo je usledila novinarska konstatacija da je tako i Luka Bogdanović prošle sezone došao samo da trenira, pa je ostao pola sezone u Humskoj. Odgovor je bio brz.
"Ne znam za sada ništa, iskreno. Ponavljam, nismo još ništa ni pričali na tu temu. Ja sam pozvao Petra Božića kao trenera Partizana i nekadašnjeg saigrača i upitao ga da li bih mogao da se priključim ekipi. Ali, za sada je sve samo na tome".

Kako sam kaže - već je imao nekoliko ponuda iz inostranstva.
"Bilo je nekoliko ponuda, ali nisu mi bile interesantne, pa sam ih odbio. E sada čekam pravu ponudu, pa da vidim gde ću i šta ću".

Partizan je krenuo u nove putešestvije sa talentovanim trenerom i izuzetno mladim, nadarenim košarkašima. U grupi manje poznatih igrača Anđušić je već pronašao nekoliko igrača koji bi mogli da oduševe, ali i posebne reči hvale imao je za novog kapitena - Vanju Marinkovića...
"Ima dosta talentovanih klinaca koji će zasigurno postati dobri igrači. Bilo bi glupo s moje strane kada bih izdvajao nekog, ali ako baš moram onda je to Vanja Marinković. On je jedan veliki talenat i ja sam siguran da će izrasti u pravog, kvalitetnog košarkaša. Neće biti lako ove sezone, ali verujem da uz pravi rad sa stručnim štabom i trenerom Božićem, stavom koji ima i iskustvom, igračkim i trenerskim, mogu da napreduju i naprave rezultat. Sada ne mogu da kažem kakav će taj rezultat biti, jer trebalo bi svi da imaju strpljenja za ovaj mladi tim, koji može da napravi prave i velike stvari", zaključio je Anđušić.

Komentari / 0

Ostavite komentar