Зашто треба да буде срамота свакога ко не зна шта сад раде српске одбојкашице?!

Одбојкашице Србије су у налету, освојиле су сребрну медаљу на Светском купу пре непуних месец дана, тако да се њихов квалитет не доводи у питање, али нешто друго “жуља” мисао – зашто неки нису упућени да наше девојке играју полуфинале Европског првенства већ сутра? Па, оне су нам један од најјачих адута за одличје на Олимпијским играма!

Остали спортови 03.10.2015 | 08:20
Зашто треба да буде срамота свакога ко не зна шта сад раде српске одбојкашице?!

Добро, рано је причати о Рију, али је право време да се наше грације подрже у суботу од 18.30 часова када имају прилику да се пласирају у финале и обезбеде медаљу.

Једна од главних карика српског одбојкашког колектива Милена Рашић за “24 сата” скромно је изјавила да је подршка ту, иако би по нашем мишљењу требала да буде још већа.

- Наравно да нам је битна подршка и хвала свима који нам је шаљу. Хвала и навијачима који су долазили са наше утакмице да нас бодре, заиста нам је помогло. Познато је да су навијачи као седми играч на терену. Будите уз нас до краја, а ми ћемо се потрудити да сву вашу подршку оправдамо на терену! Хвала! – послала је Рашићева поруку Србији.

Она је такође открила мото одбојкашке селекције која ће важити и за меч са Рускињама.

- Оставити срце на терену. Бранити боје своје земље је довољан разлог да у сваку утакмицу уђеш са 100 посто, даш све од себе и гинеш за сваку лопту. Од самог почетка до краја – навела је Милена.

Јасно је да неће бити лако против традиционално јаке Русије.

- Рускиње добро познајемо. Играле смо на Светском купу против њих где смо их добиле после 5 сетова. Неће бити лако, најбитније је да играмо своју игру јер нам све од тога зависи. Познато је да увек боље играмо против јачих екипа. Верујем да ова екипа може до финала и медаље на овом ЕП – закључила је Рашићева.

Ето, мислимо да је све ово довољан разлог да испратите ове младе даме, јер су оне будућност нашег спорта и ударна игла нашег успеха у Европи, ал и у Рију.

Коментари / 0

Оставите коментар