Zašto treba da bude sramota svakoga ko ne zna šta sad rade srpske odbojkašice?!

Odbojkašice Srbije su u naletu, osvojile su srebrnu medalju na Svetskom kupu pre nepunih mesec dana, tako da se njihov kvalitet ne dovodi u pitanje, ali nešto drugo “žulja” misao – zašto neki nisu upućeni da naše devojke igraju polufinale Evropskog prvenstva već sutra? Pa, one su nam jedan od najjačih aduta za odličje na Olimpijskim igrama!

Ostali sportovi 03.10.2015 | 08:20
Zašto treba da bude sramota svakoga ko ne zna šta sad rade srpske odbojkašice?!

Dobro, rano je pričati o Riju, ali je pravo vreme da se naše gracije podrže u subotu od 18.30 časova kada imaju priliku da se plasiraju u finale i obezbede medalju.

Jedna od glavnih karika srpskog odbojkaškog kolektiva Milena Rašić za “24 sata” skromno je izjavila da je podrška tu, iako bi po našem mišljenju trebala da bude još veća.

- Naravno da nam je bitna podrška i hvala svima koji nam je šalju. Hvala i navijačima koji su dolazili sa naše utakmice da nas bodre, zaista nam je pomoglo. Poznato je da su navijači kao sedmi igrač na terenu. Budite uz nas do kraja, a mi ćemo se potruditi da svu vašu podršku opravdamo na terenu! Hvala! – poslala je Rašićeva poruku Srbiji.

Ona je takođe otkrila moto odbojkaške selekcije koja će važiti i za meč sa Ruskinjama.

- Ostaviti srce na terenu. Braniti boje svoje zemlje je dovoljan razlog da u svaku utakmicu uđeš sa 100 posto, daš sve od sebe i gineš za svaku loptu. Od samog početka do kraja – navela je Milena.

Jasno je da neće biti lako protiv tradicionalno jake Rusije.

- Ruskinje dobro poznajemo. Igrale smo na Svetskom kupu protiv njih gde smo ih dobile posle 5 setova. Neće biti lako, najbitnije je da igramo svoju igru jer nam sve od toga zavisi. Poznato je da uvek bolje igramo protiv jačih ekipa. Verujem da ova ekipa može do finala i medalje na ovom EP – zaključila je Rašićeva.

Eto, mislimo da je sve ovo dovoljan razlog da ispratite ove mlade dame, jer su one budućnost našeg sporta i udarna igla našeg uspeha u Evropi, al i u Riju.

Komentari / 0

Ostavite komentar