Бијељина домаћин Балканског купа

Спортски викенд у Бијељини. Љубитељи одбојке моћи ће да гледају финале Балканског купа у одбојци за мушкарце.

Република Српска 02.10.2015 | 22:39
Бијељина домаћин Балканског купа

Снаге ће одмјерити екипе “Бешикташа” из Истанбула, “ЦСМ Букурешт” из Букурешта, “Спартак” из Љига и одбојкашки клуб “Радник” из Бијељине.

“Сутра од 17 часова игра се прва утакмица полуфинала у којој се састају Спартак из Љига и Бешикташ, у другој утакмици од 20 часова играју Радник против екипе из Букурешта. У недјељу се играју утакмице за треће мјесто и финале. У 17 часова поражени, у 20 часова побједници”, навео је капитен ОК “Радник” из Бијељине, Владимир Милићевић.

Из одбојкашког клуба “ЦСМ Букурешт” захвалили су се на гостопримству.

“Очекујемо неизвјестан турнир и желимо да бољи побједи”, навео је Милош Гавриловић из ОК “ЦСМ Букурешт”.


“Желим да се захвалим клубу домаћину Раднику из Бијељини на топлој добродошлици. Мој тим је дошао са великим амбицијама, јер је ово важан куп. Желим свим екипама срећу у такмичењу” изјавио је тим менаџер ОК “Бешикташ” из Истанбула Бурхан Бириш.

Финални турнир Балканског купа у одбојци за мушкарце први пут биће одржан у Бијељини, уједно и у БиХ.

“Бијељина је спортски град, град одбојке, и увјерени смо да ће ово такмичење да прође у најбољем свјетлу и да покажемо свим земљама у окружењу да БиХ заједно са градом Бијељина може да организује једну завршницу на високом нивоу како смо ми то већ и навикли” изјавио је генерални секретар Одбојкашког савеза БиХ, Драженко Харачић.

Утакмице Финалног турнира Балканског купа играће се у суботу и недјељу односно трећег и четвртог октобра у спортској дворани у Рачанској улици у Бијељини. Побједник Купа у мушкој конкуренцији наставиће такмичење у Чаленџ купу ове сезоне.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар