Bijeljina domaćin Balkanskog kupa

Sportski vikend u Bijeljini. Ljubitelji odbojke moći će da gledaju finale Balkanskog kupa u odbojci za muškarce.

Republika Srpska 02.10.2015 | 22:39
Bijeljina domaćin Balkanskog kupa

Snage će odmjeriti ekipe “Bešiktaša” iz Istanbula, “CSM Bukurešt” iz Bukurešta, “Spartak” iz Ljiga i odbojkaški klub “Radnik” iz Bijeljine.

“Sutra od 17 časova igra se prva utakmica polufinala u kojoj se sastaju Spartak iz Ljiga i Bešiktaš, u drugoj utakmici od 20 časova igraju Radnik protiv ekipe iz Bukurešta. U nedjelju se igraju utakmice za treće mjesto i finale. U 17 časova poraženi, u 20 časova pobjednici”, naveo je kapiten OK “Radnik” iz Bijeljine, Vladimir Milićević.

Iz odbojkaškog kluba “CSM Bukurešt” zahvalili su se na gostoprimstvu.

“Očekujemo neizvjestan turnir i želimo da bolji pobjedi”, naveo je Miloš Gavrilović iz OK “CSM Bukurešt”.


“Želim da se zahvalim klubu domaćinu Radniku iz Bijeljini na toploj dobrodošlici. Moj tim je došao sa velikim ambicijama, jer je ovo važan kup. Želim svim ekipama sreću u takmičenju” izjavio je tim menadžer OK “Bešiktaš” iz Istanbula Burhan Biriš.

Finalni turnir Balkanskog kupa u odbojci za muškarce prvi put biće održan u Bijeljini, ujedno i u BiH.

“Bijeljina je sportski grad, grad odbojke, i uvjereni smo da će ovo takmičenje da prođe u najboljem svjetlu i da pokažemo svim zemljama u okruženju da BiH zajedno sa gradom Bijeljina može da organizuje jednu završnicu na visokom nivou kako smo mi to već i navikli” izjavio je generalni sekretar Odbojkaškog saveza BiH, Draženko Haračić.

Utakmice Finalnog turnira Balkanskog kupa igraće se u subotu i nedjelju odnosno trećeg i četvrtog oktobra u sportskoj dvorani u Račanskoj ulici u Bijeljini. Pobjednik Kupa u muškoj konkurenciji nastaviće takmičenje u Čalendž kupu ove sezone.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar