Сколс: Барса, Реал, Бајерн... ПСЖ, Јуве... па тек онда ми!

Легендарни "везиста" Манчестер јунајтеда сматра да су најбољи енглески клубови тренутно трећа европска класа.

Фудбал 05.10.2015 | 12:40
Сколс: Барса, Реал, Бајерн... ПСЖ, Јуве... па тек онда ми!

Последњих недеља, после "климавог" старта Енглеза у Лиги шампиона, много се прича и пише о паду квалитета Премијер лиге и како њени најбољи клубови више не спадају у европски врх.

Неретко се у таквим оценама и претерује, а утисак је да се и Пол Сколс мало "занео", када је изјавио да би из целе Премијер лиге само Серхио Агуеро могао да заигра у стартној постави Барселоне, Реал Мадрида или Бајерна.

"Најбољи фудбалери су у Реалу или Бајерну. На следећем нивоу су вероватно Пари сен Жермен и Јувентус, а тек када се спустимо још један степеник, долазимо до енглеских клубова..."

"Да ли мислите да би неки овдашњи играч имао места у првих 11 Барселоне? Чисто сумњам. Мислим да нико не би могао да буде 'стартер' ни у Реалу, ни у Бајерну. Можда је Агуеро изузетак", изјавио је Сколс.

Риђокоси фудбалер средине терена завршио је каријеру лета 2013, после освојених 11 титула првака Енглеске и два трофеја Лиге шампиона. Наступао је само за Манчестер јунајтед и са 718 утакмица у црвеном дресу је трећи у историји клуба, иза Рајана Гигса са 963 и Бобија Чарлтона са 758.

Коментари / 0

Оставите коментар