Skols: Barsa, Real, Bajern... PSŽ, Juve... pa tek onda mi!

Legendarni "vezista" Mančester junajteda smatra da su najbolji engleski klubovi trenutno treća evropska klasa.

Fudbal 05.10.2015 | 12:40
Skols: Barsa, Real, Bajern... PSŽ, Juve... pa tek onda mi!

Poslednjih nedelja, posle "klimavog" starta Engleza u Ligi šampiona, mnogo se priča i piše o padu kvaliteta Premijer lige i kako njeni najbolji klubovi više ne spadaju u evropski vrh.

Neretko se u takvim ocenama i preteruje, a utisak je da se i Pol Skols malo "zaneo", kada je izjavio da bi iz cele Premijer lige samo Serhio Aguero mogao da zaigra u startnoj postavi Barselone, Real Madrida ili Bajerna.

"Najbolji fudbaleri su u Realu ili Bajernu. Na sledećem nivou su verovatno Pari sen Žermen i Juventus, a tek kada se spustimo još jedan stepenik, dolazimo do engleskih klubova..."

"Da li mislite da bi neki ovdašnji igrač imao mesta u prvih 11 Barselone? Čisto sumnjam. Mislim da niko ne bi mogao da bude 'starter' ni u Realu, ni u Bajernu. Možda je Aguero izuzetak", izjavio je Skols.

Riđokosi fudbaler sredine terena završio je karijeru leta 2013, posle osvojenih 11 titula prvaka Engleske i dva trofeja Lige šampiona. Nastupao je samo za Mančester junajted i sa 718 utakmica u crvenom dresu je treći u istoriji kluba, iza Rajana Gigsa sa 963 i Bobija Čarltona sa 758.

Komentari / 0

Ostavite komentar