Бањалука: Отровала се у туђим колима

Љубица Удовичић (54) из Бањалуке, чији је нестанак пријављен у недјељу, пронађена је јуче мртва у аутомобилу “ситроен” у бањалучком насељу Српске топлице.

Република Српска 02.10.2015 | 10:10
Бањалука: Отровала се у туђим колима

Обдукцијом је утврђено да се Удовичићева отровала. Возило, у којем је нађен леш власништво је једног ауто-сервиса из Бањалуке и већ неко вријеме је паркирано поред пута ради продаје. Претпоставља се да је возило било откључано, па је жена у ноћи између сриједе и четвртка искористила прилику и ушла у њега, након чега је, по свему судећи, извршила самоубиство.

Патолог у Заводу за судску медицину Жељко Каран јуче је потврдио да се Удовичићева отровала.

“Шта је тачно попила, биће познато након завршеног вјештачења”, казао је Каран.

Њено тијело у улици Мањачких устаника пронашао је радник оближње бензинске пумпе.

Из Окружног тужилаштва Бањалука саопштили су да је беживотно тијело Удовичићеве пронађено јуче око 5.30 часова.

“Увиђај је обавио дежурни тужилац Окружног тужилаштва Жељко Блажић, који је наредио обдукцију тијела жене “, рекли су у поменутом тужилаштву.

Нестанак Удовичићеве пријавила је породицу у недјељу, 27. септембра, након што је несрећна жена отишла на посао и више се није враћала.

“Од куће је отишла рано ујутро да чисти један кафић у насељу Нова варош. Од тада се више није појављивала кући. Према информацијама које смо имали, виђена је у понедјељак око шест часова код Фабрике дувна у Бањалуци. Изгледала је исцрпљено и изморено. Од тада јој се губи сваки траг”, рекао је један од чланова породице.

Додао је да је полиција прије три дана лоцирала њен мобилни телефон у насељу Српске топлице, гдје је јуче и пронађено њено беживотно тијело. Шта је разлог због којег је Удовичићева подигла руку на себе нико не зна, али се сумња да је један и то што је несрећна жена изгубила мужа прије годину, па је могуће да је била у неком облику депресије.

Комшије

Комшије породице Удовичић за Љубицу су рекле да је била мирна и повучена особа те да никада за њу нису чули ништа лоше.

“Виђала сам је како иде и враћа се са посла. Често смо и разговарале, тако да ми ништа није указивало на то да би она себи могла учинити нешто такво. Жао ми је њене дјеце”, рекла је комшиница.

(Глас Српске)

Коментари / 0

Оставите коментар