Banjaluka: Otrovala se u tuđim kolima

Ljubica Udovičić (54) iz Banjaluke, čiji je nestanak prijavljen u nedjelju, pronađena je juče mrtva u automobilu “sitroen” u banjalučkom naselju Srpske toplice.

Republika Srpska 02.10.2015 | 10:10
Banjaluka: Otrovala se u tuđim kolima

Obdukcijom je utvrđeno da se Udovičićeva otrovala. Vozilo, u kojem je nađen leš vlasništvo je jednog auto-servisa iz Banjaluke i već neko vrijeme je parkirano pored puta radi prodaje. Pretpostavlja se da je vozilo bilo otključano, pa je žena u noći između srijede i četvrtka iskoristila priliku i ušla u njega, nakon čega je, po svemu sudeći, izvršila samoubistvo.

Patolog u Zavodu za sudsku medicinu Željko Karan juče je potvrdio da se Udovičićeva otrovala.

“Šta je tačno popila, biće poznato nakon završenog vještačenja”, kazao je Karan.

Njeno tijelo u ulici Manjačkih ustanika pronašao je radnik obližnje benzinske pumpe.

Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka saopštili su da je beživotno tijelo Udovičićeve pronađeno juče oko 5.30 časova.

“Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Željko Blažić, koji je naredio obdukciju tijela žene “, rekli su u pomenutom tužilaštvu.

Nestanak Udovičićeve prijavila je porodicu u nedjelju, 27. septembra, nakon što je nesrećna žena otišla na posao i više se nije vraćala.

“Od kuće je otišla rano ujutro da čisti jedan kafić u naselju Nova varoš. Od tada se više nije pojavljivala kući. Prema informacijama koje smo imali, viđena je u ponedjeljak oko šest časova kod Fabrike duvna u Banjaluci. Izgledala je iscrpljeno i izmoreno. Od tada joj se gubi svaki trag”, rekao je jedan od članova porodice.

Dodao je da je policija prije tri dana locirala njen mobilni telefon u naselju Srpske toplice, gdje je juče i pronađeno njeno beživotno tijelo. Šta je razlog zbog kojeg je Udovičićeva podigla ruku na sebe niko ne zna, ali se sumnja da je jedan i to što je nesrećna žena izgubila muža prije godinu, pa je moguće da je bila u nekom obliku depresije.

Komšije

Komšije porodice Udovičić za Ljubicu su rekle da je bila mirna i povučena osoba te da nikada za nju nisu čuli ništa loše.

“Viđala sam je kako ide i vraća se sa posla. Često smo i razgovarale, tako da mi ništa nije ukazivalo na to da bi ona sebi mogla učiniti nešto takvo. Žao mi je njene djece”, rekla je komšinica.

(Glas Srpske)

Komentari / 0

Ostavite komentar