Пропутовао је Европу и направио сјајан видео

Логан Додс, Новозеланђанин с пребивалиштем у Лондону, овог је лета кренуо на путовање Европом, а све што је доживео је снимао.

Путовања 02.10.2015 | 12:30
Пропутовао је Европу и направио сјајан видео

Финални видео-снимак објавио је у уторак на страници ГоПро на Фејсбуку, а осим што је погледана скоро 900.000 пута за два дана, многи је називају најбољим снимком путовања до сада. О њему пишу бројни светски медији, попут "БуззФееда" и "Даилy Маила".

Овај водоинсталатер кренуо је с руксагом на леђима и камером у руци на тромесечно путовање по Европи, током којег је између осталог ишао на вожње возовима смрти, посматрао заласке сунца с лепим девојкама и испијао домаће пиво.

Четвороминутни видео-снимак започиње кадровима њега на градилишту у Окланду, а након што је завршио с послом, ушао је у авион за Лондон. Потом следи колаж разних европских земаља. Посетио је тако Октоберфест у Минхенуу, пливао испод водопада у Босни и Херцеговини и партијао на Хвару, Ибици и у Гластонберију. Неко време провео је и у Турској и Мароку, где му је главна забава била играње фудбала с домаћинима.

"Врхунац путовања било ми посматрање балона на врућ ваздух у турској Кападокији или испијање коктела с три легенде у Хула Хула Бару на Хвару, док смо посматрали залазак сунца. То двоје је изједначено", рекао је Логан.


Његов видео европских авантура завршава се падањем у кревет, а популарност видеа га је изненадила.

"Ни у најлуђим сновима нисам очекивао да ће тако успети. Знати да сте инспирисали људе да крену на пут или им само улепшали дан је стварно прекрасно. Бих ли поновио ову авантуру? Исте секунде. Да то могу да приуштим, путовао бих сваки дан у години", рекао је.

 

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар