Директор Партизана: Били смо у праву за тренера!

После прве победе Партизана на тлу Немачке и зарађених 720.000 евра од две утакмице у Лиги Европе, генерални директор црно-белих Милош Вазура похвалио је тренера и играче.

Фудбал 01.10.2015 | 22:40
Директор Партизана: Били смо у праву за тренера!

Све заслуге припадају тренеру и играчима, поручио је генерални дирекотр Партизана Милош Вазура из Аугзбурга, али и поменуо:

"Били смо у праву када нисмо сменили тренера".

После прве победе црно-белих у историји на тлу Немачке и прекинутог црног низа на гостовањима у групној фази такмичења у Лиги шампиона и Лиги Европе (Партизан је имао све саме поразе ван Хумске), Вазура је дао кратку изјаву новинарима на WWК Арени и рекао:

"Свесни смо сви, све заслуге припадају играчима и тренеру. Показали смо да је добро што смо сачували тренера, а сада морамо брзо да се одморимо, јер већ за викенд играмо са Чукаричким. Морамо да одиграмо добро и да победимо", изјавио је.

На питање о томе какве су сада шансе да Партизан други пут од распада СФРЈ презими у Европи, млади функционер шампиона Србије изјавио је:

"Мислим да су боље него што су биле раније, али нека буде да и даље само верујемо у то да можемо да прођемо даље".

Партизан 6, Атлетик Билбао 3, АЗ Алкмар 3, Аугзбург 0. Црно-бели у наредној утакмиц 22. октобра дочекују Шпанце, па путују 5. новембра на "Сан Мамес". Потом гостују и АЗ Алкмару, да би на затварању прве фазе, 10. децембра, дочекали Аугзбург.

 

Коментари / 0

Оставите коментар