Direktor Partizana: Bili smo u pravu za trenera!

Posle prve pobede Partizana na tlu Nemačke i zarađenih 720.000 evra od dve utakmice u Ligi Evrope, generalni direktor crno-belih Miloš Vazura pohvalio je trenera i igrače.

Fudbal 01.10.2015 | 22:40
Direktor Partizana: Bili smo u pravu za trenera!

Sve zasluge pripadaju treneru i igračima, poručio je generalni direkotr Partizana Miloš Vazura iz Augzburga, ali i pomenuo:

"Bili smo u pravu kada nismo smenili trenera".

Posle prve pobede crno-belih u istoriji na tlu Nemačke i prekinutog crnog niza na gostovanjima u grupnoj fazi takmičenja u Ligi šampiona i Ligi Evrope (Partizan je imao sve same poraze van Humske), Vazura je dao kratku izjavu novinarima na WWK Areni i rekao:

"Svesni smo svi, sve zasluge pripadaju igračima i treneru. Pokazali smo da je dobro što smo sačuvali trenera, a sada moramo brzo da se odmorimo, jer već za vikend igramo sa Čukaričkim. Moramo da odigramo dobro i da pobedimo", izjavio je.

Na pitanje o tome kakve su sada šanse da Partizan drugi put od raspada SFRJ prezimi u Evropi, mladi funkcioner šampiona Srbije izjavio je:

"Mislim da su bolje nego što su bile ranije, ali neka bude da i dalje samo verujemo u to da možemo da prođemo dalje".

Partizan 6, Atletik Bilbao 3, AZ Alkmar 3, Augzburg 0. Crno-beli u narednoj utakmic 22. oktobra dočekuju Špance, pa putuju 5. novembra na "San Mames". Potom gostuju i AZ Alkmaru, da bi na zatvaranju prve faze, 10. decembra, dočekali Augzburg.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar