Србија ће ипак имати навијаче у Елбасану!

На дуелу Албанија - Србија "орлови" ће имати подршку 70 навијача!

Фудбал 02.10.2015 | 14:00
Србија ће ипак имати навијаче у Елбасану!

Мечу између Албаније и Србије у квалификацијама за ЕУРО 2016, који ће бити одигран 8. октобра у Елбасану, присуствоваће и српски навијачи.

Србија ће имати подршку 70 српских студената, који долазе на стадион у оквиру сарадње са албанским колегама, изјавио је генерални секретар ФС Албаније Илир Шулку.

Он је на конференцији за медије у Тирани рекао да је интересовање за историјски дуел два национална тима толико да би и стадион од 100.000 гледалаца био мали.

"Од надлежних органа информисан сам да припреме за утакмицу која је означена као дуел високог ризика иду по плану и сигуран сам да ћемо се представити као прави домаћини и показати најбоље вредности албанског гостопримства и европске вредности које носимо као народ", изјавио је Шулку.

Утакмица између Албаније и Србије ознаћема је као сусрет високог ризика, пошто је први дуел два тима у октобру прошле године на стадиону Партизана прекинут након инцидената који су уследили јер се у 41. минуту меча изнад стадиона Партизана појавио дрон са заставом такозване Велике Албаније.

Мечу на стадиону у Елбасану требало би да присуствује и премијер Србије Александар Вучић.

Коментари / 0

Оставите коментар