Srbija će ipak imati navijače u Elbasanu!

Na duelu Albanija - Srbija "orlovi" će imati podršku 70 navijača!

Fudbal 02.10.2015 | 14:00
Srbija će ipak imati navijače u Elbasanu!

Meču između Albanije i Srbije u kvalifikacijama za EURO 2016, koji će biti odigran 8. oktobra u Elbasanu, prisustvovaće i srpski navijači.

Srbija će imati podršku 70 srpskih studenata, koji dolaze na stadion u okviru saradnje sa albanskim kolegama, izjavio je generalni sekretar FS Albanije Ilir Šulku.

On je na konferenciji za medije u Tirani rekao da je interesovanje za istorijski duel dva nacionalna tima toliko da bi i stadion od 100.000 gledalaca bio mali.

"Od nadležnih organa informisan sam da pripreme za utakmicu koja je označena kao duel visokog rizika idu po planu i siguran sam da ćemo se predstaviti kao pravi domaćini i pokazati najbolje vrednosti albanskog gostoprimstva i evropske vrednosti koje nosimo kao narod", izjavio je Šulku.

Utakmica između Albanije i Srbije oznaćema je kao susret visokog rizika, pošto je prvi duel dva tima u oktobru prošle godine na stadionu Partizana prekinut nakon incidenata koji su usledili jer se u 41. minutu meča iznad stadiona Partizana pojavio dron sa zastavom takozvane Velike Albanije.

Meču na stadionu u Elbasanu trebalo bi da prisustvuje i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Komentari / 0

Ostavite komentar