Терза се опет огласио: Иживљавање Партизана и ФСС! Доста је!

Генерални директор Црвене звезде у оставци Звездан Терзић оптужио је данас Фудбалски савез Србије да спроводи политику двоструких стандарда и да заједно са Партизаном води хајку против црвено-белих. "Невиђена крађа на Врачару!", каже он.

Фудбал 02.10.2015 | 13:20
Терза се опет огласио: Иживљавање Партизана и ФСС! Доста је!

Црвена звезда јесте написала пријаву против Партизана због утакмице против Новог Пазара у којој су црно-бели играли у комбинованом саставу. То је потврдио један од функционера Звезде у оставци - Звездан Терзић.

"Звезда је убедљиво прва на табели, игра најбољи фудбал у последњих 15 година, сигурно корача ка шампионској титули и као највећи клуб на овим просторима не може да буде неми посматрач хајке коју организовано воде ФСС и Партизан против нашег клуба. Како другачије објаснити потезе и изјаве органа ФСС везаних за написану дисциплинску пријаву против Спартака због одигране утакмице са комбинованим тимом против ОФК Београда, а за исти тај прекршај не напишу пријаву против Партизана због њиховог резервног састава у утакмици против Новог Пазара", наводи се у писаној изјави Терзића Тањугу.

Он истиче да у Звезди "не желе да верују да је Партизан имао неку обавезу према Новом Пазару, нити нас то интересује, али је очигледно да ФСС примењује селективну правду и спроводи политику двоструких стандарда".

"Желимо одговор од надлезних органа ФСС зашто је Црвена звезда морала да напише дисциплинску пријаву против Партизана ако је то посао органа ФСС? Овим смо желели да на конкретном примеру показемо како ФСС недоследно и непринципијелно спроводи своју политику. Непримерене су и изјаве челника Партизана који позивају ФСС да казни Спартак, а не траже казну за свој клуб".

Терзић има и своје виђење утакмице Вождовац - Партизан (1:2), наводећи да је то била "невиђена судијска крађа" у корист Партизана.

Свима у Звезди је јасно, истиче Терзић, да су медијском хајком желели и да сакрију невиђену судијску крађу на утакмици против Воздовца, где су читаву причу лепо упаковали, а органи ФСС оценили да је све било регуларно на Врачару.

"Очигледно је да многима не одговара моћна Црвена звезда, а све се то поклапа са изборном кампањом која је увелико поцела у ФСС, где постојеце структуре на све начине покусавају да створе медијску перцепцију да су само они поштени борци за чистоћу српског фудбала. Црвена звезда има и снагу и моћ да освоји шампионску титулу, а и Партизану и ФСС да поручи: Доста је било вашег иживљавања над српским фудбалом", порука је функционера Звезде у оставци.

Коментари / 0

Оставите коментар