Terza se opet oglasio: Iživljavanje Partizana i FSS! Dosta je!

Generalni direktor Crvene zvezde u ostavci Zvezdan Terzić optužio je danas Fudbalski savez Srbije da sprovodi politiku dvostrukih standarda i da zajedno sa Partizanom vodi hajku protiv crveno-belih. "Neviđena krađa na Vračaru!", kaže on.

Fudbal 02.10.2015 | 13:20
Terza se opet oglasio: Iživljavanje Partizana i FSS! Dosta je!

Crvena zvezda jeste napisala prijavu protiv Partizana zbog utakmice protiv Novog Pazara u kojoj su crno-beli igrali u kombinovanom sastavu. To je potvrdio jedan od funkcionera Zvezde u ostavci - Zvezdan Terzić.

"Zvezda je ubedljivo prva na tabeli, igra najbolji fudbal u poslednjih 15 godina, sigurno korača ka šampionskoj tituli i kao najveći klub na ovim prostorima ne može da bude nemi posmatrač hajke koju organizovano vode FSS i Partizan protiv našeg kluba. Kako drugačije objasniti poteze i izjave organa FSS vezanih za napisanu disciplinsku prijavu protiv Spartaka zbog odigrane utakmice sa kombinovanim timom protiv OFK Beograda, a za isti taj prekršaj ne napišu prijavu protiv Partizana zbog njihovog rezervnog sastava u utakmici protiv Novog Pazara", navodi se u pisanoj izjavi Terzića Tanjugu.

On ističe da u Zvezdi "ne žele da veruju da je Partizan imao neku obavezu prema Novom Pazaru, niti nas to interesuje, ali je očigledno da FSS primenjuje selektivnu pravdu i sprovodi politiku dvostrukih standarda".

"Želimo odgovor od nadleznih organa FSS zašto je Crvena zvezda morala da napiše disciplinsku prijavu protiv Partizana ako je to posao organa FSS? Ovim smo želeli da na konkretnom primeru pokazemo kako FSS nedosledno i neprincipijelno sprovodi svoju politiku. Neprimerene su i izjave čelnika Partizana koji pozivaju FSS da kazni Spartak, a ne traže kaznu za svoj klub".

Terzić ima i svoje viđenje utakmice Voždovac - Partizan (1:2), navodeći da je to bila "neviđena sudijska krađa" u korist Partizana.

Svima u Zvezdi je jasno, ističe Terzić, da su medijskom hajkom želeli i da sakriju neviđenu sudijsku krađu na utakmici protiv Vozdovca, gde su čitavu priču lepo upakovali, a organi FSS ocenili da je sve bilo regularno na Vračaru.

"Očigledno je da mnogima ne odgovara moćna Crvena zvezda, a sve se to poklapa sa izbornom kampanjom koja je uveliko pocela u FSS, gde postojece strukture na sve načine pokusavaju da stvore medijsku percepciju da su samo oni pošteni borci za čistoću srpskog fudbala. Crvena zvezda ima i snagu i moć da osvoji šampionsku titulu, a i Partizanu i FSS da poruči: Dosta je bilo vašeg iživljavanja nad srpskim fudbalom", poruka je funkcionera Zvezde u ostavci.

Komentari / 0

Ostavite komentar