Вучић: Сви све перфектно разумјели

Премијер Александар Вучић изјавио је да су у случају "прислушкивање" сви надлежни државни органи реаговали веома озбиљно и да раде свој посао.

Србија 01.10.2015 | 14:20
Вучић: Сви све перфектно разумјели

"Ја се тиме нисам лично бавио... Не занимају ме политичке играрије", рекао је Вучић новинарима у Стразбуру, и подсетио да он као председник владе има другачије обавезе и одговорности према грађанима.

"Мислим да је свим људима јасно да, ако избегавате да се на полиграфу изјасните и да кажете да ли је нешто тачно или не, значи да не говорите истину или да нешто кријете", приметио је премијер Србије.

"Мој посао је да се бавим напретком Србије, озбиљним питањима и да на одговоран начин заступам нашу земљу и то ћу увек у будућности да радим. А у те политикантске играрије и то да ли ће неко да има пет или шест одсто и колико још дуго чврсто може да се држи за своју фотељу, то мене не занима", поручио је Вучић.

Он о свему другом, како је истакао, не би ни да говори, тим пре што верује да су "сви људи у Србији све перфектно разумели".

"Држава реагује веома озбиљно, нисам се лично тиме бавио, али сви надлежни државни органи реагују веома озбиљно, и видим да су све мере предузете", рекао је Вучић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Василије

01.10.2015 12:38

Ово што рече о полиграфу примијенити на нашег бају.Е мој баја,да ли ти је јасно гдје си, шта си...

ОДГОВОРИТЕ