Vučić: Svi sve perfektno razumjeli

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da su u slučaju "prisluškivanje" svi nadležni državni organi reagovali veoma ozbiljno i da rade svoj posao.

Srbija 01.10.2015 | 14:20
Vučić: Svi sve perfektno razumjeli

"Ja se time nisam lično bavio... Ne zanimaju me političke igrarije", rekao je Vučić novinarima u Strazburu, i podsetio da on kao predsednik vlade ima drugačije obaveze i odgovornosti prema građanima.

"Mislim da je svim ljudima jasno da, ako izbegavate da se na poligrafu izjasnite i da kažete da li je nešto tačno ili ne, znači da ne govorite istinu ili da nešto krijete", primetio je premijer Srbije.

"Moj posao je da se bavim napretkom Srbije, ozbiljnim pitanjima i da na odgovoran način zastupam našu zemlju i to ću uvek u budućnosti da radim. A u te politikantske igrarije i to da li će neko da ima pet ili šest odsto i koliko još dugo čvrsto može da se drži za svoju fotelju, to mene ne zanima", poručio je Vučić.

On o svemu drugom, kako je istakao, ne bi ni da govori, tim pre što veruje da su "svi ljudi u Srbiji sve perfektno razumeli".

"Država reaguje veoma ozbiljno, nisam se lično time bavio, ali svi nadležni državni organi reaguju veoma ozbiljno, i vidim da su sve mere preduzete", rekao je Vučić.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vasilije

01.10.2015 12:38

Ovo što reče o poligrafu primijeniti na našeg baju.E moj baja,da li ti je jasno gdje si, šta si...

ODGOVORITE