Тумба напушта Партизан?!

Најтрофејнији тренер у историји Партизана је већ открио пријатељима да је ковертирао оставку на место потпредседника црно-белих задуженог за спортска питања!

Фудбал 01.10.2015 | 13:20
Тумба напушта Партизан?!

Љубиша Тумбаковић дефинитивно напушта Партизан. Десна рука председника Зорана Поповића, човек задужен за спортски сектор, нема више шта да тражи у Хумској.

Тумбаковић се по сопственом признању није појавио на стадиону у претходних шест месеци, нити га је током прелазног рока било ко питао за мишљење, тако да је потпуно логично да се најтрофејнији Партизанов тренер до краја недеље повуче из клуба, пише Блиц.

Тумба је већ открио пријатељима да је ковертирао оставку на место потпредседника црно-белих задуженог за спортска питања, а недавно је дао и опроштајни интервјуу у којем је критиковао садашњу управу. Тада је јасно нагласио да аматери и незналице уништавају Партизан, те да он не жели више да учествује у том злочину.

Оно што је занимљиво, подсећа овај лист, је да је управо Тумбаковић помогао садашњој управи да победи на изборима, а вешто је ћутао све док Партизан није испао из Лиге шампиона и почео да посрће у домаћем првенству.

Након тога, почео је да прича како многе ствари не штимају, чиме се замерио садашњој управи, па је оставка, која је ковертирана, дефинитивно једини исправан чин.

Коментари / 0

Оставите коментар