Tumba napušta Partizan?!

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana je već otkrio prijateljima da je kovertirao ostavku na mesto potpredsednika crno-belih zaduženog za sportska pitanja!

Fudbal 01.10.2015 | 13:20
Tumba napušta Partizan?!

Ljubiša Tumbaković definitivno napušta Partizan. Desna ruka predsednika Zorana Popovića, čovek zadužen za sportski sektor, nema više šta da traži u Humskoj.

Tumbaković se po sopstvenom priznanju nije pojavio na stadionu u prethodnih šest meseci, niti ga je tokom prelaznog roka bilo ko pitao za mišljenje, tako da je potpuno logično da se najtrofejniji Partizanov trener do kraja nedelje povuče iz kluba, piše Blic.

Tumba je već otkrio prijateljima da je kovertirao ostavku na mesto potpredsednika crno-belih zaduženog za sportska pitanja, a nedavno je dao i oproštajni intervjuu u kojem je kritikovao sadašnju upravu. Tada je jasno naglasio da amateri i neznalice uništavaju Partizan, te da on ne želi više da učestvuje u tom zločinu.

Ono što je zanimljivo, podseća ovaj list, je da je upravo Tumbaković pomogao sadašnjoj upravi da pobedi na izborima, a vešto je ćutao sve dok Partizan nije ispao iz Lige šampiona i počeo da posrće u domaćem prvenstvu.

Nakon toga, počeo je da priča kako mnoge stvari ne štimaju, čime se zamerio sadašnjoj upravi, pa je ostavka, koja je kovertirana, definitivno jedini ispravan čin.

Komentari / 0

Ostavite komentar