Цеца помаже у обнови манастира Рајиновац

Певачица се у друштву породице и приљатеља појавила на добротворној вечери и својим присуством и донацијом помогла да се прикупи део средстава потребних за обнову манастира Рајиновац у Раковици.

Забава 01.10.2015 | 08:16
Цеца помаже у обнови манастира Рајиновац

Вечерњу службу у манстиру Рајиновац служио је његова светост патријарх српски господин Иринеј и свештенство Српске православне цркве.

Уз молитву, погачу и помоћ коју је пружила, певачица се поздравила са часним сестрама, а на литургију је дошла са братом Миланом Маринковићем, сестром Лидијом, зетом Предрагом Оцокољићем и сестрићима Илијом и Петром.

- Често долазим у манастир Рајиновац, као и цела моја породица, јер је ово рај за душу. Овде увек нађем мир и волим да разговарам са људима који су део манастира јер ме они не гледају као јавну личност. Нажалост, клизиште је учинило своје и потребна су новчана средства како би се обновио - рекла је Цеца за "Ало", и апеловала на своје колеге, и на све оне који су у могућности да помогну и уплате новац на хуманитарни рачун отворен у Комерцијалној банци 205-115501-69.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар