Ceca pomaže u obnovi manastira Rajinovac

Pevačica se u društvu porodice i priljatelja pojavila na dobrotvornoj večeri i svojim prisustvom i donacijom pomogla da se prikupi deo sredstava potrebnih za obnovu manastira Rajinovac u Rakovici.

Zabava 01.10.2015 | 08:16
Ceca pomaže u obnovi manastira Rajinovac

Večernju službu u manstiru Rajinovac služio je njegova svetost patrijarh srpski gospodin Irinej i sveštenstvo Srpske pravoslavne crkve.

Uz molitvu, pogaču i pomoć koju je pružila, pevačica se pozdravila sa časnim sestrama, a na liturgiju je došla sa bratom Milanom Marinkovićem, sestrom Lidijom, zetom Predragom Ocokoljićem i sestrićima Ilijom i Petrom.

- Često dolazim u manastir Rajinovac, kao i cela moja porodica, jer je ovo raj za dušu. Ovde uvek nađem mir i volim da razgovaram sa ljudima koji su deo manastira jer me oni ne gledaju kao javnu ličnost. Nažalost, klizište je učinilo svoje i potrebna su novčana sredstva kako bi se obnovio - rekla je Ceca za "Alo", i apelovala na svoje kolege, i na sve one koji su u mogućnosti da pomognu i uplate novac na humanitarni račun otvoren u Komercijalnoj banci 205-115501-69.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar