Младен Босић на челу сједнице у Стразбуру

Младен Босић, један од потпредсједника Парламентарне скупштине Савјета Европе, данас је једним дијелом предсједавао скупштинским засједањем у Старзбуру, гдје је између осталог било ријечи и о напретку БиХ на европском путу.

Босна и Херцеговина 01.10.2015 | 09:29
Младен Босић на челу сједнице у Стразбуру

Босић је члан Сталне делегације БиХ при Парламентарној скупштини Савјета Европе и један од потпредсједника Скупштине у Стразбуру, који мијења предсједавајућег.

Ово је редовно јесење засједање ПССЕ чија је главна тема расправа о свеобухватном хуманитарном и политичком одговору на миграциону и избјегличку кризу, европски систем азила и изазови са којима се суочавају земље транзита.

Током овог скупштинског засједања извјештајПарламентарне скупштине Савјета Европе о напретку у БиХ данас је поднио предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић.

Босић ће и сутра предсједавати једним дијелом сједнице Парламентарне скупштине Савјета Европе у Стразбуру.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Пикси

30.09.2015 20:38

И Тома је био у Савјету Европе па постао председник Србије. И овога спремају за неку важну функцију, добиће упутства шта и како да ради. Само је и то боље од ове власти и лоповске багре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

30.09.2015 21:20

Па тамо се науце да гледају на свијет из свих перспектива а не само ја,ја,ја па ја. Цовјек се уци док је зив а зна се како умре.

Name

ре Пикси

01.10.2015 07:54

Господин Босић способан поштен са моралом који је наклоњен свом народу да га изведе на прави пут.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

01.10.2015 07:59

Босиц је господин један!

ОДГОВОРИТЕ
Name

разум

01.10.2015 08:25

Опробали смо шта значи када нас води један дезертер, кримос и салакркан, вријеме је да сви увидимо да нас требају једном почети водити образовани, стабилни и нормални људи, а то је господин Босић, а има их још код нас, све је до нас???

ОДГОВОРИТЕ