Mladen Bosić na čelu sjednice u Strazburu

Mladen Bosić, jedan od potpredsjednika Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope, danas je jednim dijelom predsjedavao skupštinskim zasjedanjem u Starzburu, gdje je između ostalog bilo riječi i o napretku BiH na evropskom putu.

Bosna i Hercegovina 01.10.2015 | 09:29
Mladen Bosić na čelu sjednice u Strazburu

Bosić je član Stalne delegacije BiH pri Parlamentarnoj skupštini Savjeta Evrope i jedan od potpredsjednika Skupštine u Strazburu, koji mijenja predsjedavajućeg.

Ovo je redovno jesenje zasjedanje PSSE čija je glavna tema rasprava o sveobuhvatnom humanitarnom i političkom odgovoru na migracionu i izbjegličku krizu, evropski sistem azila i izazovi sa kojima se suočavaju zemlje tranzita.

Tokom ovog skupštinskog zasjedanja izvještajParlamentarne skupštine Savjeta Evrope o napretku u BiH danas je podnio predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić.

Bosić će i sutra predsjedavati jednim dijelom sjednice Parlamentarne skupštine Savjeta Evrope u Strazburu.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Piksi

30.09.2015 20:38

I Toma je bio u Savjetu Evrope pa postao predsednik Srbije. I ovoga spremaju za neku važnu funkciju, dobiće uputstva šta i kako da radi. Samo je i to bolje od ove vlasti i lopovske bagre.

ODGOVORITE
Name

Zero

30.09.2015 21:20

Pa tamo se nauce da gledaju na svijet iz svih perspektiva a ne samo ja,ja,ja pa ja. Covjek se uci dok je ziv a zna se kako umre.

Name

re Piksi

01.10.2015 07:54

Gospodin Bosić sposoban pošten sa moralom koji je naklonjen svom narodu da ga izvede na pravi put.

ODGOVORITE
Name

Marija

01.10.2015 07:59

Bosic je gospodin jedan!

ODGOVORITE
Name

разум

01.10.2015 08:25

Oпробали смо шта значи када нас води један дезертер, кримос и салакркан, вријеме је да сви увидимо да нас требају једном почети водити образовани, стабилни и нормални људи, а то је господин Босић, а има их још код нас, све је до нас???

ODGOVORITE