Комбинације, договори и разне перипетије... !

Јунајтед спреман да пусти Валдеса, али под једним условом! Ових дана биће позната судбина некадашњег голмана Барселоне.

Фудбал 02.10.2015 | 21:20
Комбинације, договори и разне перипетије... !

Огромну збрку Манчестер јунајтед направио је током минулог лета. Театар снова у једном маху требало је да напусте Давид Де Хеа, Виктор Валдес и Андерс Линдегард, док је у међувремену клуб појачао Серхио Ромеро, а требало је да дође и Кејлор Навас из мадридског Реала. У међувремену, после тоталног хаоса последњег дана прелазног рока Де Хеа није отишао у Реал, ни Навас није отпутовао у супротном смеру, а Ђаволе је напустио једино Линдегард, који је појачао ВБА.

Како је конкуренција нагомилана, Луј ван Гал дошао је на идеју да Виктору Валдесу уручи отпусну листу, али уз један једини услов - да не сме да појача ниједан клуб који спада у директну конкуренцију Јунајтеду у Премијер лиги.

То се посебно односи на Челси и Ливерпул, који су претходних недеља помно мотрили ситуацију око искусног чувара мреже. Ипак, Плавци су у међувремену довели некадашњег голмана Милана Марка Амелију, који би требало да буде замена Асмиру Беговићу док је Тибо Куртоа повређен, док је Адам Богдан добио поверење управе Редса после одличних издања у последње време, као заменик Симона Мињолеа.

Ако Валдес пристане на услове које је Ван Гал поставио, то значи да би слободан играч могао да постане и пре почетка јануарског прелазног рока. У супротном грејаће столицу на трибинама док му не истекне уговор, што је наредног лета.

Коментари / 0

Оставите коментар