Kombinacije, dogovori i razne peripetije... !

Junajted spreman da pusti Valdesa, ali pod jednim uslovom! Ovih dana biće poznata sudbina nekadašnjeg golmana Barselone.

Fudbal 02.10.2015 | 21:20
Kombinacije, dogovori i razne peripetije... !

Ogromnu zbrku Mančester junajted napravio je tokom minulog leta. Teatar snova u jednom mahu trebalo je da napuste David De Hea, Viktor Valdes i Anders Lindegard, dok je u međuvremenu klub pojačao Serhio Romero, a trebalo je da dođe i Kejlor Navas iz madridskog Reala. U međuvremenu, posle totalnog haosa poslednjeg dana prelaznog roka De Hea nije otišao u Real, ni Navas nije otputovao u suprotnom smeru, a Đavole je napustio jedino Lindegard, koji je pojačao VBA.

Kako je konkurencija nagomilana, Luj van Gal došao je na ideju da Viktoru Valdesu uruči otpusnu listu, ali uz jedan jedini uslov - da ne sme da pojača nijedan klub koji spada u direktnu konkurenciju Junajtedu u Premijer ligi.

To se posebno odnosi na Čelsi i Liverpul, koji su prethodnih nedelja pomno motrili situaciju oko iskusnog čuvara mreže. Ipak, Plavci su u međuvremenu doveli nekadašnjeg golmana Milana Marka Ameliju, koji bi trebalo da bude zamena Asmiru Begoviću dok je Tibo Kurtoa povređen, dok je Adam Bogdan dobio poverenje uprave Redsa posle odličnih izdanja u poslednje vreme, kao zamenik Simona Minjolea.

Ako Valdes pristane na uslove koje je Van Gal postavio, to znači da bi slobodan igrač mogao da postane i pre početka januarskog prelaznog roka. U suprotnom grejaće stolicu na tribinama dok mu ne istekne ugovor, što je narednog leta.

Komentari / 0

Ostavite komentar