УО Звезде: Грофе, играчи, само наставите да побјеђујете!

Ово је најбољи старт у последњих 15 година! На састанку челних људи клуба са Маракане разматрана и проблематика везана за лиценцирање.

Фудбал 01.10.2015 | 18:00
УО Звезде: Грофе, играчи, само наставите да побјеђујете!

Играчима и стручном штабу - чиста десетка! Челници Црвене звезде високо вреднују серију од осам узастопних првенствених победа, о чему сведоче и закључци са Управног одбора клуба са Маракане.

А у њему је у први план истакнут баш низ тројумфа којим су се црвено-бели осамили на челу табеле Суперлиге, са осам бодова више од Јавора.
„Управни одбор је похвалио постигнуте спортске резултате и одао признање играчима на челу са шефом стручног штаба, Миодрагом Божовићем, уз подршку и жељу да се настави успешан рад у даљем току првенства. Констатовано је да је ово најуспешнији старт Црвене звезде у последњих 15 година и да се тиме реализује један од постављених циљева на Скупштини одржаној у јулу ове године, а то је освајање шампионске титуле“, пише у Саопштењу Црвене звезде.

Управни одбор је на данашњој седници анализирао проблематику лиценцирања, указао на све тешкоће и том приликом договорио конкретне кораке у циљу решавању овог питања, како се наводи, „изузетно значајног за будућност клуба у наредном периоду“.

За крај, челници црвено-белих су именовали Изборну комисију, чиме су настављене активности за успешно спровођење предстојећих председничких избора у Црвеној звезди.

Коментари / 0

Оставите коментар