UO Zvezde: Grofe, igrači, samo nastavite da pobjeđujete!

Ovo je najbolji start u poslednjih 15 godina! Na sastanku čelnih ljudi kluba sa Marakane razmatrana i problematika vezana za licenciranje.

Fudbal 01.10.2015 | 18:00
UO Zvezde: Grofe, igrači, samo nastavite da pobjeđujete!

Igračima i stručnom štabu - čista desetka! Čelnici Crvene zvezde visoko vrednuju seriju od osam uzastopnih prvenstvenih pobeda, o čemu svedoče i zaključci sa Upravnog odbora kluba sa Marakane.

A u njemu je u prvi plan istaknut baš niz trojumfa kojim su se crveno-beli osamili na čelu tabele Superlige, sa osam bodova više od Javora.
„Upravni odbor je pohvalio postignute sportske rezultate i odao priznanje igračima na čelu sa šefom stručnog štaba, Miodragom Božovićem, uz podršku i želju da se nastavi uspešan rad u daljem toku prvenstva. Konstatovano je da je ovo najuspešniji start Crvene zvezde u poslednjih 15 godina i da se time realizuje jedan od postavljenih ciljeva na Skupštini održanoj u julu ove godine, a to je osvajanje šampionske titule“, piše u Saopštenju Crvene zvezde.

Upravni odbor je na današnjoj sednici analizirao problematiku licenciranja, ukazao na sve teškoće i tom prilikom dogovorio konkretne korake u cilju rešavanju ovog pitanja, kako se navodi, „izuzetno značajnog za budućnost kluba u narednom periodu“.

Za kraj, čelnici crveno-belih su imenovali Izbornu komisiju, čime su nastavljene aktivnosti za uspešno sprovođenje predstojećih predsedničkih izbora u Crvenoj zvezdi.

Komentari / 0

Ostavite komentar