Вук Радивојевић поново у АБА лиги!

Редове Игокее појачао је Вук Радивојевић, некадашњи кошаркаш Црвене звезде, а уговоре са Александровчанима потписали су још Никола Пешаковић и Јосип Микулић.

Кошарка 01.10.2015 | 17:00
Вук Радивојевић поново у АБА лиги!

Уочи почетка нове сезоне у АБА лиги, Игокеа је добила велико појачање.

Нови члан Александровчана постао Вук Радивојевић, некадашњи кошаркаш Црвене звезде, а осим њега уговоре су парафирали и Никола Пешаковић и Јосип Микулић.

Радивојевић је каријеру почео у омладинском тиму Партизана, након чега је играо за Слогу из Краљева, Црвену звезду у три наврата, Фуенлабраду, ФМП из Железника, Турк Телеком, док је посљедњи ангажман имао у пољском Сласк Вроцлаву.

"Током посљедње четири године никад овако добро нисам физички био спреман на почетку сезоне и са те стране нећу имати проблема. Када су играчи у питању, Ћапина одлично познајем из млађих селекција када смо играли заједно, као и Димића из ФМП-а те Коматину, јер је добро играо за Игокеу оне сезоне када су направили највеће изненађење у АБА лиги. Остале момке не познајем лично, али сам за многе чуо и знам где су играли. Радује ме што је екипа млада и енергична те жели да напредује", рекао је Радивојевић, а преноси сајт Игокее.

Његово искуство много ће значити младим кошаркашима Игокее.

"Сигурно је да ћу се трудити да млађим пренесем дио знања, јер се сјећам када сам и ја био у сличним ситуацијама. Са 22 године у Звезди највише су ми помагали старији чланови, Милан Гуровић и Игор Ракочевић, од којих сам много научио. Сада сам ја у ситуацији да помажем млађима заједно са осталим играчима и тренером", истакао је Радивојевић.

Бек Никола Пешаковић (1991) стигао је из грчког прволигаша Неа Кифисија, док је Јосип Микулић до сада наступао за матични Широки Бријег. Ради се о младом, 215 центиметара високом центру рођеном 1993. године, који ће попунити дефицитарну позицију "петице".

Коментари / 0

Оставите коментар