Роналдињо завршава каријеру?!

Многи медији у Бразилу пренели су вест да би некада најбољи играч планете Роналдо де Асис Мореира, познатији као Роналдињо, могао да ускоро заврши каријеру.

Фудбал 02.10.2015 | 09:20
Роналдињо завршава каријеру?!

Последњи клуб за који је наступао бразилски ас, био је Флуминенсе. Он није успео да се упише у стрелце на девет мечева, колико је одиграо за овај бразилски клуб.

Клуб и играч су након тога споразумно раскинули уговор, како каже спортски директор Флуминенсеа Марио Битернкурт.

"Роналдињо нам је рекао да није у стању да пружи све од себе. Питао нас је шта мислимо о његовој ситуацији и ми смо му рекли да тако неће моћи да наступа за нас па смо одлучили да га ослободимо уговорне обавезе", рекао је Битернкурт.

Службених информација о наставку његове каријере још увиек нема, па неки нагађајау да би могао потражити ангажман у САД или у Индији, али како сада ствари стоје чини се да је крај каријере најизгледнија опција, широм преносе бразилски медији.

Роналдињо је први професионални уговор потписао са екипом Гремија 1998. године. До сада је носио дрес Пари сен Жермена, Барселоне, Милана, Фламенга, Атлетико Минеира, Керетара и Флуминенсеа.

Добитник је ФИФА златне лопте која се додељује најбољем играчу света. Ово ласкаво признање добио је као члан Барселоне 2005. године.

Коментари / 0

Оставите коментар