Ronaldinjo završava karijeru?!

Mnogi mediji u Brazilu preneli su vest da bi nekada najbolji igrač planete Ronaldo de Asis Moreira, poznatiji kao Ronaldinjo, mogao da uskoro završi karijeru.

Fudbal 02.10.2015 | 09:20
Ronaldinjo završava karijeru?!

Poslednji klub za koji je nastupao brazilski as, bio je Fluminense. On nije uspeo da se upiše u strelce na devet mečeva, koliko je odigrao za ovaj brazilski klub.

Klub i igrač su nakon toga sporazumno raskinuli ugovor, kako kaže sportski direktor Fluminensea Mario Biternkurt.

"Ronaldinjo nam je rekao da nije u stanju da pruži sve od sebe. Pitao nas je šta mislimo o njegovoj situaciji i mi smo mu rekli da tako neće moći da nastupa za nas pa smo odlučili da ga oslobodimo ugovorne obaveze", rekao je Biternkurt.

Službenih informacija o nastavku njegove karijere još uviek nema, pa neki nagađajau da bi mogao potražiti angažman u SAD ili u Indiji, ali kako sada stvari stoje čini se da je kraj karijere najizglednija opcija, širom prenose brazilski mediji.

Ronaldinjo je prvi profesionalni ugovor potpisao sa ekipom Gremija 1998. godine. Do sada je nosio dres Pari sen Žermena, Barselone, Milana, Flamenga, Atletiko Mineira, Keretara i Fluminensea.

Dobitnik je FIFA zlatne lopte koja se dodeljuje najboljem igraču sveta. Ovo laskavo priznanje dobio je kao član Barselone 2005. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar