Анализа: Шта се дешава са Браниславом Ивановићем?!

Пре само неколико месеци Бранислав Ивановић важио је за једног од најбољих играча Челсија и десних бекова света.

Фудбал 01.10.2015 | 15:20
Анализа: Шта се дешава са Браниславом Ивановићем?!

Капитен Србије био је један од најзаслужнијих за нову титулу 'Плаваца', док је у годинама за нама често био човек одлуке у највећим мечевима – сјајном дефанзивом или кључним головима.

Сходно томе, потпуно је нејасно шта се дешава са момком из Сремске Митровице и његовим учинком на терену, пошто је заменик капитена екипе са Стамфорд Брижда одиграо још једну утакмицу далеко од свог нивоа.

Чинило се да се Бане и даље 'тражи' од старта нове такмичарске године, да се налази у паду форме, као и већина његових саиграча, јер тим Жозеа Муриња игра непрепознатљиво од старта сезоне, али је после дуела са Портом у Лиги шампиона постало јасно да Србин мора нешто значајно да промени.

Шампион Премијер лиге забележио је нови пораз ове сезоне, четврти у десет утакмица, овога пута од Порта у другом колу групе Г Лиге шампиона (2:1).

Државни репрезентативац наше земље, који је на Драгау предводио свој тим са траком на руци, имао је 'невидљив' учинак на гостовању у Португалу – 10 погрешних пâсова, успешни стартови 1/10, ниједан добијени ваздушни дуел, ниједан успешан центаршут.

При том, директан је кривац за водећи гол 'Змајева', када је олако дозволио да га Јасин Брахими предрибла, уђе у казнени простор и упути ударац ка Асмиру Беговићу.

Навијачи Челсија су своје мишљење изразили на друштвеним мрежама, питајући се докле ће Мурињо имати стрпљења за једног од својих љубимаца, изневши низ увреда на рачун и свог десног бека и менаџера.

Ипак, нема сумње да ће Бане, коме све ово сигурно најтеже пада, дати све од себе да све што проживљава остави што пре иза себе, покаже да је и даље један од најбољих играча света на својој позицији и да је у питању пролазна криза.

Коментари / 0

Оставите коментар