Analiza: Šta se dešava sa Branislavom Ivanovićem?!

Pre samo nekoliko meseci Branislav Ivanović važio je za jednog od najboljih igrača Čelsija i desnih bekova sveta.

Fudbal 01.10.2015 | 15:20
Analiza: Šta se dešava sa Branislavom Ivanovićem?!

Kapiten Srbije bio je jedan od najzaslužnijih za novu titulu 'Plavaca', dok je u godinama za nama često bio čovek odluke u najvećim mečevima – sjajnom defanzivom ili ključnim golovima.

Shodno tome, potpuno je nejasno šta se dešava sa momkom iz Sremske Mitrovice i njegovim učinkom na terenu, pošto je zamenik kapitena ekipe sa Stamford Brižda odigrao još jednu utakmicu daleko od svog nivoa.

Činilo se da se Bane i dalje 'traži' od starta nove takmičarske godine, da se nalazi u padu forme, kao i većina njegovih saigrača, jer tim Žozea Murinja igra neprepoznatljivo od starta sezone, ali je posle duela sa Portom u Ligi šampiona postalo jasno da Srbin mora nešto značajno da promeni.

Šampion Premijer lige zabeležio je novi poraz ove sezone, četvrti u deset utakmica, ovoga puta od Porta u drugom kolu grupe G Lige šampiona (2:1).

Državni reprezentativac naše zemlje, koji je na Dragau predvodio svoj tim sa trakom na ruci, imao je 'nevidljiv' učinak na gostovanju u Portugalu – 10 pogrešnih pâsova, uspešni startovi 1/10, nijedan dobijeni vazdušni duel, nijedan uspešan centaršut.

Pri tom, direktan je krivac za vodeći gol 'Zmajeva', kada je olako dozvolio da ga Jasin Brahimi predribla, uđe u kazneni prostor i uputi udarac ka Asmiru Begoviću.

Navijači Čelsija su svoje mišljenje izrazili na društvenim mrežama, pitajući se dokle će Murinjo imati strpljenja za jednog od svojih ljubimaca, iznevši niz uvreda na račun i svog desnog beka i menadžera.

Ipak, nema sumnje da će Bane, kome sve ovo sigurno najteže pada, dati sve od sebe da sve što proživljava ostavi što pre iza sebe, pokaže da je i dalje jedan od najboljih igrača sveta na svojoj poziciji i da je u pitanju prolazna kriza.

Komentari / 0

Ostavite komentar