Алармантно стање у Барселони!

Луис Енрике нема с ким да игра! Тренер Барселоне на располагању има 15 играча у пољу и два голмана...

Фудбал 02.10.2015 | 08:40
Алармантно стање у Барселони!

Црни облаци надвили су се над Барселоном последњих недеља, због чега Луис Енрике има све већих проблема. Не толико резултатских колико кадровских, јер после најновије повреде коју је против Леверкузена доживео Андрес Инијеста – шампион Европе остао је десеткован буквално на свим позицијама у тиму!

Иако се првобитно учинило да би Инијестина повреда могла да буде лакше природе, специјалисти су накнадно утврдили да је степен повреде ипак виши, те да ће врсни везиста ван терена морати да буде скоро месец и по дана. Шпански репрезентативац доживео је повреду задње ложе десне ноге, па је тако Луис Енрике остао у великом проблему.

Не само да каталонски гигант неће моћи да рачуна на Алеиша Видала и Арду Турана, који ће моћи да заиграју тек у јануару, већ су на листи повређених и голман Клаудио Браво, потом леви бек Адријано, штопер Томас Вермален, а ту су и Рафиња, за којег је сезона завршена, као и Лео Меси.
"Ова проблематика са повредама почиње све више да ми личи на један јако лош виц", кратко је поручио Енрике после победе над Бајером (2:1).

Ипак, прваку Шпаније могло би да буде лакше већ наредне недеље, пошто би у погон могли да се врате Адријано и Клаудио Браво.

Коментари / 0

Оставите коментар