Alarmantno stanje u Barseloni!

Luis Enrike nema s kim da igra! Trener Barselone na raspolaganju ima 15 igrača u polju i dva golmana...

Fudbal 02.10.2015 | 08:40
Alarmantno stanje u Barseloni!

Crni oblaci nadvili su se nad Barselonom poslednjih nedelja, zbog čega Luis Enrike ima sve većih problema. Ne toliko rezultatskih koliko kadrovskih, jer posle najnovije povrede koju je protiv Leverkuzena doživeo Andres Inijesta – šampion Evrope ostao je desetkovan bukvalno na svim pozicijama u timu!

Iako se prvobitno učinilo da bi Inijestina povreda mogla da bude lakše prirode, specijalisti su naknadno utvrdili da je stepen povrede ipak viši, te da će vrsni vezista van terena morati da bude skoro mesec i po dana. Španski reprezentativac doživeo je povredu zadnje lože desne noge, pa je tako Luis Enrike ostao u velikom problemu.

Ne samo da katalonski gigant neće moći da računa na Aleiša Vidala i Ardu Turana, koji će moći da zaigraju tek u januaru, već su na listi povređenih i golman Klaudio Bravo, potom levi bek Adrijano, štoper Tomas Vermalen, a tu su i Rafinja, za kojeg je sezona završena, kao i Leo Mesi.
"Ova problematika sa povredama počinje sve više da mi liči na jedan jako loš vic", kratko je poručio Enrike posle pobede nad Bajerom (2:1).

Ipak, prvaku Španije moglo bi da bude lakše već naredne nedelje, pošto bi u pogon mogli da se vrate Adrijano i Klaudio Bravo.

Komentari / 0

Ostavite komentar