Меси на штакама дошао на утакмицу!

Најбољи фудбалер европског првака на крају се радовао победи свог тима над Бајером...

Фудбал 30.09.2015 | 14:20
Меси на штакама дошао на утакмицу!

Прва утакмица без повређеног Лионела Месија није се одвијала добро по Барселону у првих 45 минута, али је у финишу све дошло на своје место - 2:1.

Кирјакос Пападопулос у 22. минуту је после корнера дошао "у крило" голману Тер Штегену и са само метар-два главом затресао мрежу, тако да је гостујући Бајер Леверкузен повео на Ноу Кампу - 0:1.

Тај резултат био је актуелан све до 80. минута, а онда је изједначио млади Серђи Роберто, да би Луис Суарез у 82. послао "бомбу" у саме рашље и преокренуо резултат.

Меси је у суботу против Лас Палмаса покидао медијални лигамент левог колена, па је на утакмицу другог кола Лиге шампиона морао да дође на штакама.

Коначни резултат је сигурно позитивно утицао на његово расположење, јер не би било добро за актуелног првака Европе да после стартних 1:1 у гостима против Роме, опет није успео да освоји три бода.

Подсетимо да су Аргентинцу прогнозирали опоравак у трајању од седам до осам недеља, што значи да би можда могао да се врати на терен до "Ел класика" против Реал Мадрида, који је заказан за 21. новембар.

"Лео не зна када ће бити спреман да опет заигра, не зна ни било ко други. То ће 'одлучити' његово тело, а сигурно је да неће бити никакве журбе. Он први жели што пре да се врати на терен, али то ће се десити тек када буде сасвим спреман", изјавио је раније у уторак његов брат Родриго Меси.

Коментари / 0

Оставите коментар