Mesi na štakama došao na utakmicu!

Najbolji fudbaler evropskog prvaka na kraju se radovao pobedi svog tima nad Bajerom...

Fudbal 30.09.2015 | 14:20
Mesi na štakama došao na utakmicu!

Prva utakmica bez povređenog Lionela Mesija nije se odvijala dobro po Barselonu u prvih 45 minuta, ali je u finišu sve došlo na svoje mesto - 2:1.

Kirjakos Papadopulos u 22. minutu je posle kornera došao "u krilo" golmanu Ter Štegenu i sa samo metar-dva glavom zatresao mrežu, tako da je gostujući Bajer Leverkuzen poveo na Nou Kampu - 0:1.

Taj rezultat bio je aktuelan sve do 80. minuta, a onda je izjednačio mladi Serđi Roberto, da bi Luis Suarez u 82. poslao "bombu" u same rašlje i preokrenuo rezultat.

Mesi je u subotu protiv Las Palmasa pokidao medijalni ligament levog kolena, pa je na utakmicu drugog kola Lige šampiona morao da dođe na štakama.

Konačni rezultat je sigurno pozitivno uticao na njegovo raspoloženje, jer ne bi bilo dobro za aktuelnog prvaka Evrope da posle startnih 1:1 u gostima protiv Rome, opet nije uspeo da osvoji tri boda.

Podsetimo da su Argentincu prognozirali oporavak u trajanju od sedam do osam nedelja, što znači da bi možda mogao da se vrati na teren do "El klasika" protiv Real Madrida, koji je zakazan za 21. novembar.

"Leo ne zna kada će biti spreman da opet zaigra, ne zna ni bilo ko drugi. To će 'odlučiti' njegovo telo, a sigurno je da neće biti nikakve žurbe. On prvi želi što pre da se vrati na teren, ali to će se desiti tek kada bude sasvim spreman", izjavio je ranije u utorak njegov brat Rodrigo Mesi.

Komentari / 0

Ostavite komentar