Раскош и дивљање арапских милијардера

Арапски плејбоји свако љето преплаве запад како би избјегли несносне врућине Блиског истока, и притом троше огромне количине новаца. Док је њихов живот у матичним државама табу тема, на западу се медији "такмиче" у писању о њихово раскалашеном животу.

Свијет 29.09.2015 | 22:22
Раскош и дивљање арапских милијардера

Како пишу британски медији, Лондон је омиљена дестинација богатих принчева. Током љета у Лондону одсједне велики број милијардера из Емирата, Катара, Кувајта и Саудијске Арабије. Како преноси Даилyмаил љето је период када се на паркинзима могу видети “кичерајски“ аутомобили који вриједе милионе.

Како тврди Даниел Халлwортх, који се бави привременим увозом возила арапских клијената у Европу, принчеви који долазе у Лондон имају двадесетак година, а за пар мјесеци потроше колико неко не може да заради за читав живот.

Додаје да су млади Арапи захтјевни клијенти.

"Све што желе мора бити урађено одмах, сутра не ваља. Многи од њих одсједају на својим луксузним имањима које су покупавали у Лондону, Паризу, Лос Ангелесу. Ако нису власници неке некретнине, изнајме предсједнички апартман у најскупљим хотелима на неколико мјесеци", изјавио је Халлwортх.

Помињу се и забаве које прави шеик Расхид који је стални гост у Лондону. Наиме, он их увијек прави на крововима најскупљих хотела.

Међутим, има и оних који праве проблеме током својих забава. Принцеза Маха бинт Мохаммед бин Ахмед ал- Судаири, свастика покојног саудијског краља Абдуллаха, у једном париском хотелу је направила огроман рачун, а потом покушала да побјегне.

Руководство хотела контактирало је породицу и рачун је измирен у року од 48 сати.

Познат је и случај шеика Кхалид бин Хамад ал-Тхани из катарске владајуће породице који је морао побјећи из САД-а. И то након што је оптужен да је јурцао Ферраријем кроз Лос Ангелес.

Извор: Н1

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

пита

29.09.2015 20:27

Док народ јадни умире од глади ста багра И банда ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КУЛТУРА

29.09.2015 20:43

ЏАБА ИМ НЕМА ТО КУЛТУРЕ НИ ИСПОД НОКТА. ДИВЉАЧИНЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.09.2015 21:44

Мјењао бих ја своју културу за њихов лијеп зивот, него и ти би, али завист прица из тебе

Name

за културу

29.09.2015 22:09

А ти управо у коментару показујес колика си дивљацина.Културан цовјек не писе овако као ти,дивљацино.

Name

Јоја

29.09.2015 20:59

Ето сад испаде да су богатији и од Криминалца Додика. Тешко је у вјеровати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Култура2

29.09.2015 21:16

Јеси ли био у њиховим дрзавама па тврдис да немају културе? Једине земље гдје се осјецас безбједно, осим наравно земаља које су крстаски походи растурили у задњих 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сара

29.09.2015 22:22

Имају они културу,мислим на народ,али ови принцеви су гамад.

ОДГОВОРИТЕ