Немања Видић ускоро слободан играч!

Интер и српски репрезентативац ће раскинути сарадњу, најављује РАИ Спорт!

Фудбал 30.09.2015 | 23:00
Немања Видић ускоро слободан играч!

Дефинтиивно је пукло на релацији Интер - Немања Видић. Авантура српског дефанзивца замишљена као идеалан крај каријере у италијанском великану, биће завршена много пре него што су то обе стране планирале. Интер и Видић ће ускоро раскинути уговор, најављује РАИ Спорт.

Роберто Манћини ће на крају изгурати своје и отерати Видића из Интера. Италијански стручњак је од почетка био противник српског штопера у Интеру. Видић је играо код Мацарија, али када је Манћини дошао на клупу све се променило. На све се надовезала и тешка повреда леђа због које ће Немања бити ван терена до јануара, а Манћини је то једва дочекао да га не региструје за први део сезоне.

Видић има уговор до краја сезоне са Интером, са опцијом да он буде продужен за још једну годину. Од продужења нема ништа, а према најавама италијанске државне телевизије веома је могућ сценарио да сарадња буде раскинута и пре јануара. Видић зарађује 3.200.000 евра годишње, а Интер ће му исплатити одређену суму како би растеретио буџет и решио се Видићеве високе плате.

Претходних дана се помињало да ће Видић наставити каријеру у МЛС лигашу Ди-Си Јунајтеду, с обзиром да је Интеров газда Ерик Тохир уједно и већински власник америчког клуба. Ипак, препрека сарадњи су Видићеви високи финансијски захтеви и Тохир није спреман да опет понуди Србину баснослован уговор. Уколкико Видић пристане на знатно мању плату, онда је селидба у САД реална.

Ипак, чини се да ће Немања Видић у јануару бити слободан играч и слободан у избору новог клуба…

Коментари / 0

Оставите коментар