Nemanja Vidić uskoro slobodan igrač!

Inter i srpski reprezentativac će raskinuti saradnju, najavljuje RAI Sport!

Fudbal 30.09.2015 | 23:00
Nemanja Vidić uskoro slobodan igrač!

Defintiivno je puklo na relaciji Inter - Nemanja Vidić. Avantura srpskog defanzivca zamišljena kao idealan kraj karijere u italijanskom velikanu, biće završena mnogo pre nego što su to obe strane planirale. Inter i Vidić će uskoro raskinuti ugovor, najavljuje RAI Sport.

Roberto Manćini će na kraju izgurati svoje i oterati Vidića iz Intera. Italijanski stručnjak je od početka bio protivnik srpskog štopera u Interu. Vidić je igrao kod Macarija, ali kada je Manćini došao na klupu sve se promenilo. Na sve se nadovezala i teška povreda leđa zbog koje će Nemanja biti van terena do januara, a Manćini je to jedva dočekao da ga ne registruje za prvi deo sezone.

Vidić ima ugovor do kraja sezone sa Interom, sa opcijom da on bude produžen za još jednu godinu. Od produženja nema ništa, a prema najavama italijanske državne televizije veoma je moguć scenario da saradnja bude raskinuta i pre januara. Vidić zarađuje 3.200.000 evra godišnje, a Inter će mu isplatiti određenu sumu kako bi rasteretio budžet i rešio se Vidićeve visoke plate.

Prethodnih dana se pominjalo da će Vidić nastaviti karijeru u MLS ligašu Di-Si Junajtedu, s obzirom da je Interov gazda Erik Tohir ujedno i većinski vlasnik američkog kluba. Ipak, prepreka saradnji su Vidićevi visoki finansijski zahtevi i Tohir nije spreman da opet ponudi Srbinu basnoslovan ugovor. Ukolkiko Vidić pristane na znatno manju platu, onda je selidba u SAD realna.

Ipak, čini se da će Nemanja Vidić u januaru biti slobodan igrač i slobodan u izboru novog kluba…

Komentari / 0

Ostavite komentar