Пропао долазак Бојана Шаранова у Хумску!

Ангажман новог голмана стопирао је Милош Вазура, генерални директор Парног ваљка, јер има максимално поверење у Живка Живковића!

Фудбал 30.09.2015 | 19:00
Пропао долазак Бојана Шаранова у Хумску!

Нема ништа од доласка Бојана Шаранова у Партизан! Ангажман голмана стопиран је у последњи час, тако да је извесно да ће после још једног велеобрта црно-бели такмичење на три фронта наставити са постојећим играчким кадром без најављеног појачања, коме је део управе обећао двогодишњу сарадњу.

Штавише, за уторак у раним преподневним сатима доскорашњи чувар мреже грчког Ерготелиса имао је заказан састанак са челницима клуба из Хумске 1. Са њима се срео и у понедељак. Појединци из руководства су га звали да се појави на стадиону и усмени договор постигнут током викенда озваничи потписом уговора.

Појединци, али не и сви челници.

Изостала је сагласност најважнијег човека за све послове који се тичу ангажмана играча - Милоша Вазуре. Генерални директор Партизана стао је у заштиту првог голмана екипе Живка Живковића и чврсто бранећи став да црно-бели имају квалитетног чувара мреже, који је не тако давно добио позив и за репрезентацију, убедио остале чланове Управног одбора да нема потребе за довођењем Бојана Шаранова. Тим пре што тренер Зоран Милинковић и његов сарадник Радиша Илић на располагању имају још Филипа Кљајића и Јована Трнића, због чега је у Хумској 1 на крају преломљено да се не ангажује и четврти голман.

Милош Вазура је тако у размаку од само неколико дана однео још једну важну победу над делом руководства црно-белих и поставио себе као личност од највећег ауторитета у клубу, јер је највише његовим залагањем прошле седмице Зоран Милинковић остао на клупи Партизана, без обзира што су неки чланови Управног одбора имали идеју и чак контактирали Милинка Пантића да седне на клупу српског првака.

Коментари / 0

Оставите коментар