Propao dolazak Bojana Šaranova u Humsku!

Angažman novog golmana stopirao je Miloš Vazura, generalni direktor Parnog valjka, jer ima maksimalno poverenje u Živka Živkovića!

Fudbal 30.09.2015 | 19:00
Propao dolazak Bojana Šaranova u Humsku!

Nema ništa od dolaska Bojana Šaranova u Partizan! Angažman golmana stopiran je u poslednji čas, tako da je izvesno da će posle još jednog veleobrta crno-beli takmičenje na tri fronta nastaviti sa postojećim igračkim kadrom bez najavljenog pojačanja, kome je deo uprave obećao dvogodišnju saradnju.

Štaviše, za utorak u ranim prepodnevnim satima doskorašnji čuvar mreže grčkog Ergotelisa imao je zakazan sastanak sa čelnicima kluba iz Humske 1. Sa njima se sreo i u ponedeljak. Pojedinci iz rukovodstva su ga zvali da se pojavi na stadionu i usmeni dogovor postignut tokom vikenda ozvaniči potpisom ugovora.

Pojedinci, ali ne i svi čelnici.

Izostala je saglasnost najvažnijeg čoveka za sve poslove koji se tiču angažmana igrača - Miloša Vazure. Generalni direktor Partizana stao je u zaštitu prvog golmana ekipe Živka Živkovića i čvrsto braneći stav da crno-beli imaju kvalitetnog čuvara mreže, koji je ne tako davno dobio poziv i za reprezentaciju, ubedio ostale članove Upravnog odbora da nema potrebe za dovođenjem Bojana Šaranova. Tim pre što trener Zoran Milinković i njegov saradnik Radiša Ilić na raspolaganju imaju još Filipa Kljajića i Jovana Trnića, zbog čega je u Humskoj 1 na kraju prelomljeno da se ne angažuje i četvrti golman.

Miloš Vazura je tako u razmaku od samo nekoliko dana odneo još jednu važnu pobedu nad delom rukovodstva crno-belih i postavio sebe kao ličnost od najvećeg autoriteta u klubu, jer je najviše njegovim zalaganjem prošle sedmice Zoran Milinković ostao na klupi Partizana, bez obzira što su neki članovi Upravnog odbora imali ideju i čak kontaktirali Milinka Pantića da sedne na klupu srpskog prvaka.

Komentari / 0

Ostavite komentar