Србија остаје без још једног бисера!

После Холанђана и Босанци желе Вејиновића! Фудбалским круговима кружи прича да ће се везиста Фајенорда наћи на неком следећем списку селектора БиХ Мехмеда Баждаревића.

Фудбал 02.10.2015 | 12:00
Србија остаје без још једног бисера!

Дик Адвокат није српску репрезентацију уназадио само током пропалих квалификација за ЕУРО 2016, већ ће његова погрешна процена национални тим можда коштати услуга још једног квалитетног фудбалера. Причало се да је својевремено Адвокат слао своје помоћнике у Холандију како би Вејиновићу „опипао пулс“ и проверио могућност доласка у јато Орлова, што је 25-годишњи момак рођен у Амстердаму демантовао. Недуго затим појавила се и реална опција да Марко Вејиновић заигра за Холандију, а на крају би играч из мешовитог, српско-босанскохерцеговачког, брака могао да заигра управо за - Босну и Херцеговину.

Наиме, холандски медији почели су навелико да брује да ће се Вејиновић наћи већ на следећем списку селектора Змајева, Мехмеда Баждаревића, али фудбалер Фајенорда и даље није донео коначну одлуку. А да ли ће ускоро? Врло је вероватно да хоће.

"Моје амбиције су увек највише. Истина је да могу да могу да заиграм за репрезентацију Босне и Херцеговине, али исто тако могу да играм и за Србију и Холандију. То је за сваког играча огроман луксуз. Али сада само размишљам о Фајенорду. Да ли су ме звали? Можда јесу, можда и нису", није желео да открије Вејиновић.

Коментари / 0

Оставите коментар