Srbija ostaje bez još jednog bisera!

Posle Holanđana i Bosanci žele Vejinovića! Fudbalskim krugovima kruži priča da će se vezista Fajenorda naći na nekom sledećem spisku selektora BiH Mehmeda Baždarevića.

Fudbal 02.10.2015 | 12:00
Srbija ostaje bez još jednog bisera!

Dik Advokat nije srpsku reprezentaciju unazadio samo tokom propalih kvalifikacija za EURO 2016, već će njegova pogrešna procena nacionalni tim možda koštati usluga još jednog kvalitetnog fudbalera. Pričalo se da je svojevremeno Advokat slao svoje pomoćnike u Holandiju kako bi Vejinoviću „opipao puls“ i proverio mogućnost dolaska u jato Orlova, što je 25-godišnji momak rođen u Amsterdamu demantovao. Nedugo zatim pojavila se i realna opcija da Marko Vejinović zaigra za Holandiju, a na kraju bi igrač iz mešovitog, srpsko-bosanskohercegovačkog, braka mogao da zaigra upravo za - Bosnu i Hercegovinu.

Naime, holandski mediji počeli su naveliko da bruje da će se Vejinović naći već na sledećem spisku selektora Zmajeva, Mehmeda Baždarevića, ali fudbaler Fajenorda i dalje nije doneo konačnu odluku. A da li će uskoro? Vrlo je verovatno da hoće.

"Moje ambicije su uvek najviše. Istina je da mogu da mogu da zaigram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali isto tako mogu da igram i za Srbiju i Holandiju. To je za svakog igrača ogroman luksuz. Ali sada samo razmišljam o Fajenordu. Da li su me zvali? Možda jesu, možda i nisu", nije želeo da otkrije Vejinović.

Komentari / 0

Ostavite komentar