Пукло у Звезди: Разишли се Терза и Кокеза!

„Дистанцирали смо се, у питању је различита визија везана за Црвену звезду“, рекао генерални директор у оставци.

Фудбал 29.09.2015 | 16:40
Пукло у Звезди: Разишли се Терза и Кокеза!

Првенствена утакмица са Радничким из Ниша последњег дана јула означила је крај актуелне гарнитуре руководства Црвене звезде. Бунт са трибина јасно је показао одговорима из Љутице Богдана да морају да распишу изборе. У међувремену тим Миодрага Божовића је почео да ниже победе, црвено-бели играју лепршавао и имају девет бодова више од вечитог ривала.

Ипак до кратког споја између челника Црвене звезде дошло је много раније. То је између редова поручио генерални директор у оставци Звездан Терзић, рекавши за Спорт да већ дуже времена нема комуникацију са Славишом Кокезом.

Кокеза је неколико година у Црвеној звезди имао улогу утицајног потпредседника, а на његове инсистирање Терзић је дошао у клуб. Путеви су им се брзо разишли...
„Тачно је да већ дуже време немам комуникацију са Кокезом. Дистанцирали смо се, али не видим ту ништа чудно. И пре напуштања клуба Славиша је ретко долазио на стадион, осим на састанке Управног одбора. У питању је различита визија везана за Црвену звезду“, поручио је за Спорт генерални директор у оставци Црвене звезде.

Видећемо како ће односи Терзића и Кокезе утицати на исход избора у Црвеној звезди...

Коментари / 0

Оставите коментар