Puklo u Zvezdi: Razišli se Terza i Kokeza!

„Distancirali smo se, u pitanju je različita vizija vezana za Crvenu zvezdu“, rekao generalni direktor u ostavci.

Fudbal 29.09.2015 | 16:40
Puklo u Zvezdi: Razišli se Terza i Kokeza!

Prvenstvena utakmica sa Radničkim iz Niša poslednjeg dana jula označila je kraj aktuelne garniture rukovodstva Crvene zvezde. Bunt sa tribina jasno je pokazao odgovorima iz Ljutice Bogdana da moraju da raspišu izbore. U međuvremenu tim Miodraga Božovića je počeo da niže pobede, crveno-beli igraju lepršavao i imaju devet bodova više od večitog rivala.

Ipak do kratkog spoja između čelnika Crvene zvezde došlo je mnogo ranije. To je između redova poručio generalni direktor u ostavci Zvezdan Terzić, rekavši za Sport da već duže vremena nema komunikaciju sa Slavišom Kokezom.

Kokeza je nekoliko godina u Crvenoj zvezdi imao ulogu uticajnog potpredsednika, a na njegove insistiranje Terzić je došao u klub. Putevi su im se brzo razišli...
„Tačno je da već duže vreme nemam komunikaciju sa Kokezom. Distancirali smo se, ali ne vidim tu ništa čudno. I pre napuštanja kluba Slaviša je retko dolazio na stadion, osim na sastanke Upravnog odbora. U pitanju je različita vizija vezana za Crvenu zvezdu“, poručio je za Sport generalni direktor u ostavci Crvene zvezde.

Videćemo kako će odnosi Terzića i Kokeze uticati na ishod izbora u Crvenoj zvezdi...

Komentari / 0

Ostavite komentar