ЛШ, најава: Њемачки зид за Јунајтед и Сити, Астана пише историју!

Градски ривали из Манчестера, Јунајтед и Сити, после стартних "шамара" против ПСВ-а и Јувентуса покушаће у среду увече да забележе прве овосезонске бодове у Лиги шампиона.

Фудбал 30.09.2015 | 00:00
ЛШ, најава: Њемачки зид за Јунајтед и Сити, Астана пише историју!

У различитом расположењу, након што су минулог викенда заменили позиције на врху Премијер лиге, екипе Луја Ван Гала и Мануела Пелегринија удариће на немачки зид - с обзиром на то да Јунајтед дочекује Волфзбург, а Сити гостује Борусији из Менхенгладбаха.

Уједно, бориће се и за углед Премијер лиге, с обзиром на то да је од четири енглеска представника у првом колу елитног такмичења само Челси остварио тријумф.

"Премијер лига је изузетно тешко такмичење, сваке недеље се игра против јаких ривала и када се томе придода Лига шампиона, онда морате да ротирате играче, јер нема времена за опоравак. Ипак, верујем да сва четири енглеска тима могу да продју групну фазу", изјавио је Ван Гал за званични сајт клуба.

Он је додао да Волфзбург сигурно нема снагу као прошле сезоне када је екипу предводио Кевин Де Брујне, али да је Јулијан Дракслер сигурно одлична "замена".
Управо Де Брујне биће један од главних адута Ситија у Менхенгладбаху, који се после стартних шест пораза у сезони и смене тренера "враћа у живот".

У старних 11 очекује се и ове сезоне незамењиви Александар Коларов.

И остали српски интернационалци имаће велике изазове - Немања Максимовић са Астаном дочекује Галатасарај и јури први историјски тријумф казахстанског тима у Лиги шампиона, Никола Дјурдјић и Владимир Родић са Малмеом биће домаћини Реалу, а Зоран Тошић предводиће ЦСКА против ПСВ-а.

Све утакмице почињу у 20.45, осим дуела Астана - Галатасарај који је на програму од 18 сати.

Распоред сутрашњих мечева у Лиги шампиона:

Група А:
Малме - Реал Мадрид, Шахтјор - ПСЖ.
Табела: Реал Мадрид 3, ПСЖ 3, Малме 0, Шахтјор 0.

Група Б:
ЦСКА - ПСВ, Манчестер Јунајтед - Волфсбург.
Табела: ПСВ 3, Волфзбург 3, Манчестер Јунајтед 0, ЦСКА 0.

Група Ц:
Астана - Галатасарај, Атлетико Мадрид - Бенфика.
Табела: Атлетико Мадрид 3, Бенфика 3, Астана 0, Галатасарај 0.

Група Д:
Менхенгладбах - Манчестер Сити, Јувентус - Севиља.
Табела: Севиља 3, Јувентус 3, Манчестер Сити 0, Менхенгладбах 0.

Коментари / 0

Оставите коментар